Uråsa 2/6-07

 

Fredagskvällens mekande började med att jag efter påtryckningar från Jonas Linder skulle sänka bilen ett snäpp bak, 1,5h senare rullade jag ut med sänkt bakvagn och kom väl 25-30meter innan jag insåg att såhär gick inte att ha det! det slog igenom något fruktansvärt så det var bara till att höja den igen. Senare såg jag dock att det var bärarmarna som slog i stötdämparfästerna så om jag slipar ur lite där så kan man nog ha den lite lägre.

Sen var det lastning:

Och regn så jag fick rulla in släpet i verkstan i väntan på bättre väder.

På morgonen var det fortfarande blött så det fick bli bök med presenning, denna hade dock förintat sig själv när vi kom till Växjö så den rök av.

Väl på plats så visade det sig att presenningen hade tagit med sig sprinten till wastegaten så en kompis tjej bidrog generöst med sin hårnål!

På morgonen var det rätt kyligt så de första 4-5 reporna kördes i 12-13grader, första repan var den bästa på 13.57s 158km/h sedan gick det utför, möjligen pga att motorn inte gillade den varma luften. Framåt dagen körde jag 5-6 repor till men de var 2-3 tiondelar slöare och 3-4km/h mindre slutfart.

Jag kan inte annat än att vara kanonnöjd med dagen, det enda som strulade lite var gaslänkaget, men det var lätt fixat. Nu laddar vi om inför bugrun nästa helg!

Lite andra fina bilar från dagen: